Zomer en wintercheck2022-05-30T12:44:04+00:00

Zomer en wintercheck

Ieder seizoen vraagt om verschillende aandachtspunten voor uw auto. Hierom is er voor elk seizoen een check, zodat u zorgeloos kunt blijven rijden. Hieronder een opsomming van onze checks:

Zomercheck

Warme zomers vragen extra aandacht aan ondermeer het koelsysteem, de banden en uw airconditioning. Wij controleren nog meer onderdelen van uw auto. Laat daarom bij RHT Autotechniek voordelig een zomercheck uitvoeren.

Wintercheck

Bij een wintercheck controleren wij uw ruitenwissers, antivries, accu, het remsysteem (ABS) en andere belangrijke onderdelen die tijdens de winter van belang zijn.
Wij zorgen dat onderdelen zoals sloten en deurrubber worden gesmeerd, verwisselen wij desgewenst de zomerbanden voor winterbanden. Ook wanneer u geen winterbanden heeft kunt u bij ons terecht voor een passend advies en offerte voor de aanschaf van winter of zomerbanden.

Airco check

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je rijcomfort, maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Twijfelt u of uw airco nog goed werkt? Kom dan bij ons langs voor een airco check.

Een airco verliest per jaar zo’n 10% koelmiddel. Als men het koelmiddel te laat bijvult, kan de compressor kapotgaan. De kosten kunnen dan aardig oplopen. Laat dus je airco regelmatig nakijken, en zo nodig reinigen en/of bijvullen. Zo houd u uw airco in topconditie.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie, aircocheck of prijsopgaaf, bel ons voor het maken van een afspraak.

RHT Autotechniek

Industrieweg 8
9765 BL Paterswolde
050 – 309 10 10 b.g.g. 06-53 53 31 14