APK Keuringen2018-08-17T14:13:40+00:00

APK Keuringen

APK keuren?

Wij doen APK keuringen voor alle personen en bestelwagens; benzine, diesel of LPG.
Wilt u uw auto APK laten keuren, bel ons voor een afspraak.

APK Keuringen, dezelfde dag, als de planning het toelaat is dit geen probleem, wel tijdig contact opnemen.

APK keuring

APK keuren, bij RHT Autotechniek kunt u altijd op korte termijn een afspraak maken voor het apk keuren van uw auto. Bij ons heeft u de garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid en weet u zeker dat u nooit te duur uit bent. Reparaties worden altijd in overleg uitgevoerd en tegen voordelige tarieven.

Voordelen van RHT Autotechniek:

  • Afspraken kunnen altijd op korte termijn ingepland worden
  • Een APK keuring kunt ook u ook altijd een onderhoudscheck laten uitvoeren
  • Als uw auto APK gekeurd wordt kijken wij naar de staat van het voertuig op dat moment. Bij de APK wordt gekeken of het voertuig aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen en milieueisen voldoet. APK is dus geen onderhoud, wel geven wij bij de APK-keuring advies voor vervanging van onderdelen of onderhoud aan uw auto.

Wanneer is mijn auto aan de APK keuring toe?

Benzineauto’s (persoonsuitvoering), van ná 31 december 2004, moeten na vier jaar de eerste APK ondergaan. Daarna geldt de APK-plicht iedere twee jaar. Als de auto acht jaar oud is, geldt weer een jaarlijkse APK-plicht.

Voor alle andere brandstofsoorten geldt dat zij na drie jaar de eerste APK moeten ondergaan. Daarna volgt een jaarlijkse APK-plicht.

Voor auto’s, die gekocht zijn vóór 1 januari 2005 en niet ouder zijn dan 30 jaar, geldt dat zij na drie jaar de eerste APK moeten ondergaan en daarna jaarlijks.

Oldtimers, in gebruik genomen vóór 1 januari 1960, zijn vrijgesteld van APK-plicht. Meer informatie over de APK.

Bel ons voor het maken van een afspraak.